S PREZRAČEVANJEM DO DALJŠEGA IN KVALITETNEJŠEGA ŽIVLJENJA

Prah

Nikoli še ni bilo toliko pozornosti posvečane zdravju in zdravemu načinu življenja, kot danes. A vendar se le malo gospodinjstev zaveda, da je ena izmed ključnih stvari za naše zdravje dobro prezračen bivalni prostor.

Tukaj ne govorimo le o prezračevanju v smislu odprtih oken in balkonskih vrat. Govorimo o vgrajenem prezračevalnem sistemu, ki poskrbi za konstanten dovod čistega zraka brez izgube toplote, tudi pozimi pri zelo nizkih temperaturah.
Naša kri se čisti preko zraka, ki ga vdihnemo, približno 20.000 l dnevno, pravi Primož iz podjetja Go eko. Bolj, kot je zrak čist, več kot ga je, bolj čista bo naša kri. Problemi nastopi prdvsem pozimi, ko običajno preživimo v zaprtih prostorih večino svojega časa. Poleg že tako slabšega zunanjega zraka, le tega v notranjih prostorih z izhlapevanjem še dodatno oslabi pohištvo, preproge, sanitarije, kuhinja in mnogo več. Če smo neprimernemu zraku izpostavljeni intenzivno in dlje časa, nas to lahko pripelje do kroničnih obolenj kot so , oslabljen imunski sistem, infekcije, vnetja, alergije, itd.
Sistem prezračevanja, kjer slab zrak izhaja iz prostora, vanj pa vstopa svež, kvaliteten zrak je brez dvoma najboljša rešitev, še pravi Primož. Na ta način odpadni zrak v rekuperatorju ogreje svežega in tako ne prihaja do izgub toplote. Obratno, svež zrak se popolnoma ekološko in varčno sproti ogreva. Poleg toplote pa se boste z dobrim prezračevanjem znebili tudi neprijetnih vonjav v prostoru in celo hišnega prahu.
Za zagotovitev dobrega prezračevanja vam eko sklad povrne del vaše kupnine. Pišite na info@go-eko.si za brezplačen ogled vaše hiše ali stanovanja in svetovanje, prav tako pa vam bomo pomagali poiskati najugodnejšo financiranje. Življenje je prekratko, da bi vdihavali slab zrak.

Komentirajte članek