Izdelamo vam prezračevalni sistem, da bo zrak v vašem domu svež, topel in zdrav!

PREZRAČEVANJE Z REKUPERACIJO

prezračevanje z rekuperacijo zehnder

zehnder

Eden najpomembnejših dejavnikov, od katerega sta odvisna ugodno počutje in sposobnost koncentracije za bivanje ali delo v prostoru, je kakovost zraka. V prostorih, ki nimajo urejenega prezračevanja ali pa je slabo urejeno, se pojavljajo povišana temperatura zraka, visoka koncentracija ogljikovega dioksida, vlaga, pomanjkanje kisika, neprijetne vonjave, ponekod pa tudi povišana koncentracija radona. Podjetje Zehnder je razvilo vrhunske prezračevalne sisteme z rekuperacijo, ki zagotavljajo svež zrak in hkrati varčujejo z energijo. Srce sistema je REKUPERATOR, ki vrača tudi do 95% toplote izrabljenega zraka svežemu zraku.

Zehnder prikaz rekuperacije

Prednosti Zehnder prezračevanja:

  • Vedno svež zrak
  • Energijski prihranki z rekuperacijo toplote
  • Ohranjanje vrednosti nepremičnine s preprečevanjem nastajanja plesni
  • Ohranjanje zdravja
  • Zaščita pred hrupom iz zunanjosti
  • Subvencije EKO sklada za kompletne sisteme

Zehnder Comfosystems je domišljen sistem naprav za obdelavo svežega zraka in elementov za njegov razvod. Ponuja rešitve za prezračevanje in rekuperacijo za vse vrste zgradb, pri tem pa dosega vrhunske prihranke energije. Vsi proizvodi Zehnder prezračevanja presegajo kriterije za dodelitev EKO subvencij in zadoščajo vsem higienskim standardom.

ComfoBox Apart rekuperacija s toplotno črpalko

ZehnderVentilatorji so na voljo v dimenzijah premera 100 mm in 125 mm ter s široko izbiro okrasnih mask. Ponašajo se z izredno tihim in varčnim delovanjem. Izbiramo lahko med osnovnimi modeli, modeli z vgrajenim časovnikom ter modeli z regulacijo na osnovi nivoja vlage.

zehnder ventilatorji

 

 

 

 

 

 

 

 

Zehnder centralni prezračevalni sistem